Drs. A.M.M. van Montfort

Welkom op mijn website!Ik ben Anneke van Montfort, geboren en getogen in Utrecht. Kleuterschool, lagere school, middelbare school, universiteit, alles speelde zich daar af. Rond mijn dertigste ben ik naar het zuiden verhuisd. Twee jaar heb ik in Eindhoven gewoond, voor de rest in Limburg. 
Ik heb er goed kunnen aarden, waarschijnlijk ook doordat mijn ouders allebei uit Limburg kwamen.

Van jongs af aan voelde ik me betrokken bij het wel een wee van anderen. Als mensen het moeilijk hadden, wilde ik helpen. In de bus en op allerlei andere plaatsen kreeg ik levensgeschiedenissen van onbekenden te horen. Ik stond daarvoor open en vond het boeiend.

Ik ging psychologie studeren in mijn geboortestad. Machtig interessant vond ik het. Het is voor mij belangrijk, dat de methodes die ik gebruik wortelen in de psychologie. Ik ben en blijf immers psycholoog.

Over mijn visie kan ik kort zijn. Ieder mens heeft talenten. Ik geloof erin dat het benutten van je talenten je gelukkig maakt. De Amerikaanse psycholoog Abraham Maslow drukte het zo uit: ‘Wat de mens kan zijn moet hij ook zijn.’ Ik maak ervan: ‘Word wie je kunt zijn.’ Overwin de barrières die je tegenhouden; barrières als onzekerheid of verlegenheid, die vaak hun wortels hebben in het verleden/ de opvoeding.

Mijn missie is: 'Mensen een stap verder brengen in hun persoonlijke ontwikkeling'.
Communicatie en het door mij ontwikkelde Positieve Selftalk Programma worden in beeld gebracht
(zie Presentaties)
Je kunt je testen hoe reeel je denkt (zie Reeel denken en download »Zelfonderzoek uit RET- jezelf)
Tips voor coaches en counsellors (zie Nieuws en tips)
Mont-Fort Training & advies is bijna 20 jaar geleden opgericht.
Op deze website vind je mijn activiteiten terug.
Website: Barbara Vaessen
Mont-Fort, Training & advies © Copyright 2017 - Alle Rechten  Voorbehouden

Als extra's: